Alapítvány

Alapítvány neve:
BRUNSZVIK ALAPÍTVÁNY

Címe:
9600 Sárvár, Petőfi Sándor utca 21.

Bankszámla száma:
OTP 11747037-20014641

Adószáma:
19244679-1-18

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TISZTELT  SZÜLŐK!

Nagy örömünkre szolgál, hogy bizalmuk jeleként gyermeküket óvodánkba íratták. Reméljük, hogy nevelésünkkel és az óvodánk nyújtotta egyéb lehetőségekkel egyaránt elégedettek. A fenntartó és az itt dolgozók nem kis feladatot vállalnak évről - évre, hogy az intézményünkbe járó kicsiknek a lehető legoptimálisabb környezetet megteremtsék.

KEDVES  SZÜLŐK!  Tárgyi feltételeink javításához Önök is nagymértékben hozzájárulhatnak anélkül, hogy Önökre bármilyen többlet kiadás hárulna. Tisztelettel kérjük, hogy adója 1%-ával támogassa óvodánk Brunszvik Alapítványát!

Támogatásukat óvodásaink nevében is köszönjük!

 Fehér Sándorné 
a Brunszvik Alapítvány Kuratóriumi Elnöke 
Gerseyné Farkas Tünde
Intézményvezető

 

Vöröskereszt

A Genfi Egyezmények és Kiegészítő jegyzőkönyveik bizonyos mértékig az Alapelvek őrzői és védelmezői.

Magyar Vöröskereszt

A 7 Alapelv a Vöröskereszt és Vörös Félhold Mozgalom sajátja
A Mozgalom valamennyi résztvevője tiszteletben tartja azokat
Az Alapelvek nélkül megszűnne a Mozgalom. 

Emberiesség

A Vöröskereszt és Vörösfélhold Mozgalom, amely abból az óhajból született, hogy a harcmezők sebesültjei megkülönböztetés nélkül segítségben részesüljenek, nemzeti és nemzetközi méretekben erőfeszítéseket tesz, hogy megelőzze és enyhítse az emberi szenvedést, bárhol következzék is be. Célja az élet, az egészség védelme, az emberi személyiség tiszteletben tartása. Elősegíti a népek közötti kölcsönös megértést, barátságot, együttműködést és tartós békét.

Pártatlanság

A szenvedés enyhítésére törekszik, ebben csak a rászorultság mértéke szerint tesz különbséget és elsőbbséget biztosít a legsürgősebb veszélyhelyzeteknek.

Semlegesség

Annak érdekében, hogy továbbra is élvezze mindenki bizalmát, az ellenségeskedések során a Mozgalom nem állhat egyik oldal mellé sem és sohasem folytathat politikai, faji vallási, illetve ideológiai természetű vitákat.

Függetlenség

A Mozgalom független. A nemzeti társaságok, miközben kormányaik segítői a humanitárius munkában és alá vannak vetve országaik törvényeinek, mindig őrizzék meg önállóságukat, hogy mindenkor a Mozgalom alapelveinek megfelelően cselekedhessenek.

Önkéntesség

A Nemzetközi Vöröskereszt és Vörösfélhold önkéntes segítő mozgalom, amelynek indítéka semmiképpen sem lehet az anyagi haszonszerzés.

Egység

Egy országban csak egy Vöröskereszt vagy Vörösfélhold Társaság létezhet, melynek mindenki előtt nyitva kell állnia. Emberbaráti tevékenységét az ország egész területére ki kell terjesztenie.

Egyetemesség

A Nemzetközi Vöröskereszt és Vörösfélhold Mozgalom világméretű intézmény, amelyben minden nemzeti társaságnak egyenlő jogai vannak, egyenlő a felelősségük és a kötelességük egymás segítésében.

9600 Sárvár
Petőfi Sándor utca 21.
+36 95 320 567
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hasznos információk

Copyright © 2019
Szent Piroska Katolikus Óvoda

Design & CMS by PCDJ.hu